Хоолны жор

Өндөгтэй бифштекс хийх амархан жорыг сураад аваарай

Орц:

Үхрийн гол мах – 200 гр
Өөхөн тос- 10 гр
Давс – 2 гр
Повоор – 2 гр
Яншуй – 2 ш
Өндөг – 1 ш
Хачир -150 гр
Шарсан махны шүүс – 50 гр

1. Үхрийн гол махны зузаан талаас ширхэгий нь хөндлөнгөөр, 3-5 см зузаан, нэг тавагт 1 ширхэг байхаар зүсч аваад, шарсан махны технологиор амталж болгоно.
2. Таваглаад дээр нь шарсан махны шүүс дусаагаад, нүдэлж шарсан 1 ш өндөг тавьж шарсан төмс, агшаасан будаагаар амтална.
3. Шинэ улаан лооль, өргөст хэмх, ногоон вандуй, шинэ ногоог нэмэгдэл хачир болгоно.

Санал болгох нийтлэл

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Winnergy.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Back to top button
error: Content is protected !!