Хоолны жор

Булгуги хийх хялбархан жорыг сураад аваарай

Орц:

– Соё соус- 2.5 аяга
– Ногоон сонгино- 1 багц
– Гүнжидийн үр- 4 халбага
– Гүнжидийн тос- тал халбага
– Шар айраг- 1 шил
– Үхрийн мах- 1 кг
– Будаа- 1 аяга
– Ус- 2 аяга
– Ургамлын тос- 1 халбага
– Салатны навч- 1 багц

Хийх арга:

  1. Дунд зэргийн хэмжээтэй аяга сонгож үүндээ соё соус, хэрчсэн ногоон сонгино, гүнждийн үр, гүнжидийн тос, шар айраг зэргээ нийлүүлэн сайтар хутгах юм.
  2. Харин нарийнхан жижиглэн хэрчсэн үхрийн махаа хольсон амтлагчиндаа хийж, хөргөгчинд хонуулах аж.
  3. Дараа нь та аяга будааг, 2 аяга усанд хийж чанаж болгоно.
  4. Одоо махаа гаргаж, хайруулын тавганд ургамлын тосоо хийн халаагаад махаа хоёр талаар нь сайтар хуурах байна шүү.

Ингээд л таны хоол бэлэн болох бөгөөд та үүнийг будаа болон салатны навч зэргийг ашиглан таваглаж, амтархан идээрэй.

Санал болгох нийтлэл

Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Winnergy.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Back to top button
error: Content is protected !!